ФОРУМ УКРАИНСКОГО КЛУБА ЛЮБИТЕЛЕЙ ЭКСГИБИЦИОНИЗМА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФОРУМ УКРАИНСКОГО КЛУБА ЛЮБИТЕЛЕЙ ЭКСГИБИЦИОНИЗМА » ИСТОРИИ » Моя дружина, яка не любила одяг - частина перша.

Моя дружина, яка не любила одяг - частина перша.

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

З Анікою ми познайомилися на весіллі спільного друга. Ми закохалися з першого погляду - говорили про це вже після нашого весілля, коли жили разом. Але перша її фраза, яку я досі пам'ятаю, була пізніше: "Якби моя воля - я би ходила гола завжди та всюди." Вона тоді лише про це мріяла - навіть жодного разу не була на нудистському пляжі. Але я одразу взяв це до уваги: я допоможу їй втілити цю мрію! І зрештою так воно і сталося.

Спочатку, коли ми почали жити разом, ми стали ходити голими вдома. Гостей ще не звали. Цікавим було те, що перед тим ми викинули з тої квартири старі штори - а нові так і не повісили. І тижні за три мені дружина каже:
- А ти помітив, що кожного разу, як ми починаємо кохатися, на той балкон (тицяє пальцем у будинок навпроти) виходить молода пара, а на той - три дівчини? І не йдуть, поки ми не скінчимо?
А навіть коли ми кохалися ввечері - то завжди при ввімкненому світлі, бо дуже любили бачити одне одного під час сексу.
- Ні, я не бачив. (ми тоді любили позу вершниці, тому їй було краще видно у вікно) А тобі воно як?
- Мені добре. Якщо хочуть - нехай дивляться, я не проти.
Після першого оргазму вона обернулася до вікна і помахала рукою глядачам. Засміялася та сказала, що вони помахали у відповідь. Коли ми скінчили, Ніка підійшла до вікна - яке там було від колін і до стелі - і вклонилася як на театральній сцені. Потім знову засміялася:
- Вони нам аплодують! ))

Тоді я і вирішив їй розповісти, як я люблю публічний нудизм і публічний секс. На мою радість, вона відреагувала дуже жваво та цілком позитивно:
- Ти знаєш, коли я тобі казала, що якби моя воля - я би завжди ходила гола, я навіть не уявляла, що мені так сподобається, якщо незнайомі люди бачитимуть, як ми кохаємося. Але це дуже-дуже-дуже класно! Давай не будемо купляти штори?
Звісно, я погодився. )

Відтоді Ніка щоразу вклонялася нашим глядачам після сексу - а вони щоразу нам аплодували. Врешті ми вирішили завітати до них - і запросити приєднатися до нас у нашій квартирі - та подивитися зблизька. На наш подив, пара відмовилася - сказали, що їм і з балкону все чудово видно, й нічого міняти вони не хочуть. А двійко дівчат погодилися (третя до того часу вже звідти з'їхала) - і час від часу до нас заходили дивитися як ми кохаємося прямо в кімнаті. Звісно, ми завжди відкривали їм двері голими. Зрештою якось вони теж роздяглися й почали кохатися в позі 69 - а ми з Нікою дивилися. Відтоді в неї з'явилася думка, що, можливо, їй подобаються не лише чоловіки. Але це вже зовсім інша історія. )

У наступній частині я розповім, як ми вперше пішли на ексбі-пляж на Труханів і вперше там кохалися.

Отредактировано Показник (27-01-2022 21:19:14)

+2

2

По началу даже поверил в реальность истории. Эх...

+1

3

История реальна. Что именно кажется нереальным?

0

4

Можливо, я надто скоротив? Між тим, як дівчата аплодували нам з балкону, і тим, як вони роздяглися в нашій кімнаті, пройшло більше року. За цей час ми з Нікою почали ходити на нудистські пляжі; розповіли про це найближчим знайомим; деякі з її близьких подруг почали роздягатися разом з нами не лише на пляжах, а й у нас вдома. Дівчата-сусідки все це бачили.

0

5

Молодцы, я когда-то тоже видел с окна одну парочку, но не так открыто, шторы были , но чуть приоткрыты, может просто забыли полностью зашторить...но девушка в окно посматривала. Будет желание зовите в гости)

0

6

Показник

Ок, проверить историю возможности нет, поэтому поверим на слово!

0

7

Насправді, це ж давно все було. Тому можливо я дещо забув. Можливо, це не сусідки при нас кохалися, а інші дівчата, з якими ми пізніше познайомилися на ексгібі-пляжі.

Отредактировано Показник (29-01-2022 17:54:42)

0

8

Да в жизни и не такое случается! Но, верим, что так и было!  :flag:

0

9

adan27 написал(а):

Да в жизни и не такое случается! Но, верим, что так и было!

Дякую! ) Мабуть, краще про наступні частини писати, що, можливо, деякі спогади забулися та замінилися фантазіями (бо в мене дуже багата уява) - аби ви не ставилися надто критично до реалістичності? )

0

10

Показник написал(а):

Дякую! ) Мабуть, краще про наступні частини писати, що, можливо, деякі спогади забулися та замінилися фантазіями (бо в мене дуже багата уява) - аби ви не ставилися надто критично до реалістичності? )

Ну, уж совсем фантастику тут постить не надо. Лучше просто описывать прошедшие события, желательно не приукрашивая (желаемое не выдавать за случившееся).

0

11

В переписке встречал мужчин, которые возбуждаются от каких то секс фантазий. Они любят общатся на темы близкие к своим фантазиям.
Потом вдруг пропадают на мин.ок.10.
И далее переписка уже в спокойном тоне.

Ну, думаю, подрочил ! Теперь общается уже спокойно.

...

...

(УДАЛЕНО МОДЕРАТОРОМ!).

0

12

Валик-2 написал(а):

В переписке .

Поаккуратнее на поворотах! Занести может!  :suspicious:

0

13

К сожалению, но даже с учётом второй истории от автора, мало вериться в реальность рассказа.
Расписывать, почему история является вымыслом, долго и не имеет смысла.
P. S. Без злых умыслов.

+1

14

bratislav написал(а):

К сожалению, но даже с учётом второй истории от автора, мало вериться в реальность рассказа.
Расписывать, почему история является вымыслом, долго и не имеет смысла.
P. S. Без злых умыслов.

Да, тут уж чой-то совсем старинные "баяны" пошли....

Показник! Или свою историю в студию - или ничего баянить не надо.

0

15

Валик-2 написал(а):

В переписке встречал мужчин, которые возбуждаются от каких то секс фантазий. Они любят общатся на темы близкие к своим фантазиям.
Потом вдруг пропадают на мин.ок.10.
И далее переписка уже в спокойном тоне.

Ну, думаю, подрочил ! Теперь общается уже спокойно.

...

...

(УДАЛЕНО МОДЕРАТОРОМ!).

Бывают случаи общатся начинаешь с человеком, вроде норм. Но чувство того что меня использовали остаётся !

0

16

Друзья! По поводу реальности историй, то каждый либо верит, либо нет. В силу своих убеждений и жизненного опыта. Мне так кажется, что человек, у которого в жизни такого не происходило и он даже представить не может, что такое может произойти, он никогда не поверит и вместо того, чтобы самому попробовать, будет обвинять остальных в фантастике, вранье и т. д. Я вот тоже думаю рассказать одну историю, но боюсь, что многие не поверят... И пока не решаюсь её описать.
Поэтому, лучше не обвинять рассказчика и не завидовать, а попытаться воплотить свои желания и фантазии в реальность. Чего я всем искренне желаю!  :nope:

+1

17

Не жадничай, расскажи

0

18

adan27 написал(а):

Да, тут уж чой-то совсем старинные "баяны" пошли....

Показник! Или свою историю в студию - или ничего баянить не надо.

Всё пишу сам. Постараюсь следующую часть такую выбрать, чтобы не было похоже на баян.

0

19

Показник написал(а):

Всё пишу сам. Постараюсь следующую часть такую выбрать, чтобы не было похоже на баян.

Не, ну правда - уже тут было два раза точно, да на других ресурсах тоже часто встречается... Не буква в букву, есессно, но сюжет уж больно заезжен и засален. В жизни такие повторения нонсенс! Бывают случаи в жизни весьма индивидуальные, т.к.  двух реакций окружающих не бывает. Импонирует в рассказах и историях натуральная реакция и эмоции. А они не повторяются. "Победной поступи эксгибициониста по окрестностям" не существует (как тут один форумчанин писал и призывал). Во всём нужна мера....

0

20

adan27 написал(а):

Не, ну правда - уже тут было два раза точно, да на других ресурсах тоже часто встречается... Не буква в букву, есессно, но сюжет уж больно заезжен и засален. В жизни такие повторения нонсенс! Бывают случаи в жизни весьма индивидуальные, т.к.  двух реакций окружающих не бывает. Импонирует в рассказах и историях натуральная реакция и эмоции. А они не повторяются. "Победной поступи эксгибициониста по окрестностям" не существует (как тут один форумчанин писал и призывал). Во всём нужна мера....

Я ж кажу - це 20 років тому було. Не пригадую, щоби я тоді про це десь писав, і Ніка теж навряд (хоча, хтозна? може мені не сказала). Але ми багатьом друзям цю історію розповідали - можливо хтось із них написав.

Але добре - наступного разу спробую написати щось новіше, з іншими дівчатами - не 20 років тому, а два чи п'ять. Там теж багато цікавого було.

0

21

Ждем-с!!!

0

Вы здесь » ФОРУМ УКРАИНСКОГО КЛУБА ЛЮБИТЕЛЕЙ ЭКСГИБИЦИОНИЗМА » ИСТОРИИ » Моя дружина, яка не любила одяг - частина перша.