З Анікою ми познайомилися на весіллі спільного друга. Ми закохалися з першого погляду - говорили про це вже після нашого весілля, коли жили разом. Але перша її фраза, яку я досі пам'ятаю, була пізніше: "Якби моя воля - я би ходила гола завжди та всюди." Вона тоді лише про це мріяла - навіть жодного разу не була на нудистському пляжі. Але я одразу взяв це до уваги: я допоможу їй втілити цю мрію! І зрештою так воно і сталося.
Спочатку, коли ми почали жити разом, ми стали ходити голими вдома. Гостей ще не звали. Цікавим було те, що перед тим ми викинули з тої квартири старі штори - а нові так і не повісили. І тижні за три мені дружина каже:
- А ти помітив, що кожного разу, як ми починаємо кохатися, на той балкон (тицяє пальцем у будинок навпроти) виходить молода пара, а на той - три дівчини? І не йдуть, поки ми не скінчимо?
А навіть коли ми кохалися ввечері - то завжди при ввімкненому світлі, бо дуже любили бачити одне одного під час сексу.
- Ні, я не бачив. (ми тоді любили позу вершниці, тому їй було краще видно у вікно) А тобі воно як?
- Мені добре. Якщо хочуть - нехай дивляться, я не проти.
Після першого оргазму вона обернулася до вікна і помахала рукою глядачам. Засміялася та сказала, що вони помахали у відповідь. Коли ми скінчили, Ніка підійшла до вікна - яке там було від колін і до стелі - і вклонилася як на театральній сцені. Потім знову засміялася:
- Вони нам аплодують! ))
Тоді я і вирішив їй розповісти, як я люблю публічний нудизм і публічний секс. На мою радість, вона відреагувала дуже жваво та цілком позитивно:
- Ти знаєш, коли я тобі казала, що якби моя воля - я би завжди ходила гола, я навіть не уявляла, що мені так сподобається, якщо незнайомі люди бачитимуть, як ми кохаємося. Але це дуже-дуже-дуже класно! Давай не будемо купляти штори?
Звісно, я погодився. )
Відтоді Ніка щоразу вклонялася нашим глядачам після сексу - а вони щоразу нам аплодували. Врешті ми вирішили завітати до них - і запросити приєднатися до нас у нашій квартирі - та подивитися зблизька. На наш подив, пара відмовилася - сказали, що їм і з балкону все чудово видно, й нічого міняти вони не хочуть. А двійко дівчат погодилися (третя до того часу вже звідти з'їхала) - і час від часу до нас заходили дивитися як ми кохаємося прямо в кімнаті. Звісно, ми завжди відкривали їм двері голими. Зрештою якось вони теж роздяглися й почали кохатися в позі 69 - а ми з Нікою дивилися. Відтоді в неї з'явилася думка, що, можливо, їй подобаються не лише чоловіки. Але це вже зовсім інша історія. )
У наступній частині я розповім, як ми вперше пішли на ексбі-пляж на Труханів і вперше там кохалися.
Отредактировано Показник (27-01-2022 21:19:14)